Can BSD System be installed manually (not with Installer.app)?

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Installer.app' started by malsup, Jan 31, 2008.

  1. malsup

    malsup New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I'm experiencing the "Main Script Execution Failed!" error anytime I try to install apps. I've updated Installer.app to v3.0b10 but the problem persists. Based on reading various posts I suspect the problem is that I need to reinstall the BSD System. But I can't do it through Installer because I get the "Main Script" error. Is there another way to install the BSD system? I've been searching but have only found references to using Installer. Anyone know where I can download it?
  2. walrick

    walrick New Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    I've fixed this probem changing the permissions for the Installer. Execute this from SSH:

    Code:
    chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer
  3. malsup

    malsup New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks for the response, Walrick. I've done the same with the permissions but I'm still stuck with the "Main Script Execution Failed!" error.
  4. walrick

    walrick New Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Is you Installer.app updated? In order to use the Set User ID bits set with the command above, you need to be running the latest Installer.app. I've attached it for you. Don't forget to run the command again when you're done.

    Code:
    chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer

    Attached Files:

  5. malsup

    malsup New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yes, my Installer is updated. And I installed the one that you provided just to be sure and I continue to get the same error. I still think it might be a BSD issue.
  6. malsup

    malsup New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    My apologies. It is working now. Thank you!!
  7. HenrySanchez

    HenrySanchez New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hello I'm new on this, can you tell me where and how to replace the permission of installer? I'm using winSCP to get access to my ipot Thank you
  8. walrick

    walrick New Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
  9. baldtiresmud

    baldtiresmud New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i get a message saying that there is not enough space and there needs to be 512kb. i cant even uninstall things! can anyone help?
  10. baldtiresmud

    baldtiresmud New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    now its just crashing!

Share This Page