Calibrate Location!? What the FUDGE!?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by Elric, Aug 24, 2008.

  1. Elric

    Elric New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    961
    Likes Received:
    10
    Is there a way to calibrate the Locate me function on WIFI? It never works, it says I'm 30 minutes east of where I really am. At work, at home, it doesn't matter. It always says I'm in the middle of the 401 east of Kitchener! Which seems pretty dangerous LOL

    It makes all the location aware apps totally useless.
  2. soccerpro100cn

    soccerpro100cn New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    well ur lucky cause mine says i live in madrid spain but i rly live in nj
  3. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    Mine works perfect. Narrows me down within 100 meters. Also, it takes 3 WiFi networks that it knows and places you in the middle, so those 3 are the nearest to you.
  4. Jikoo

    Jikoo New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    lol, i got Nova Scotia once (def restore)
  5. Elric

    Elric New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    961
    Likes Received:
    10
    Damn. It literally makes ever app I have useless.
  6. Jikoo

    Jikoo New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    So all you have is WiFi related apps?!?!?!?

    Please Register or Log in to view images

  7. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    Location based.
  8. nate853

    nate853 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    mine never works EVER. it just keeps acting like its trying to find me but doesnt do a thing, and im in toronto too so iuno why it doesnt work
  9. soccerpro100cn

    soccerpro100cn New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    just so u know i only use my ipod for hacking... so my location based services aren't the best. but on my 3g it pin points me perfectly, so maybe all of u touch users should spend 200 dollars for the iphone and then the 30 dollar per phone (4 phones) activation fee and then the 80 dollar (i only have a few months left on my contract) per phone (4 phones) termination fee from verizon and then the 10 dollars more the at&t plan costs and then 5 dollars for 200 txts per phone (2 need txing) and then the 30 dollar data plan per phone (2 phones need it)! i had to so u can too!
  10. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    That's because the iPhone 3G has GPS, so it's not looking for WiFi Signals.

Share This Page