bsd subsystem not installing

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by midiman6, Oct 12, 2007.

  1. midiman6

    midiman6 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    in the installer app I click on the BSD Subsystem package to install it...it says downloading package but the progress bar remains empty and it never downloads. I left my ipod on for 3 hours now and the progress is still at 0.

    Anyone else have this problem?
  2. happyman696

    happyman696 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    YA im also having this problem. I Will try to manual install. I'll report back.
  3. midiman6

    midiman6 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    how do you install it manually, can u get it from a site?
  4. kmw288

    kmw288 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    There is a site that hosts a downloadable file. Under the bsd subsystem package description in installer, click the more info button. It should bring up that URL. I haven't looked into this any further, so that is about the most that I can help you. I personally having issues with installing the bsd subsystem as well (it d/l fine, bit returns an "install script error") I'm probably going to start fresh again to fix it
  5. happyman696

    happyman696 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    So i never got around to manually installing it. Rather i went into settings-wirless-the blue arrow for the network i was connected too. I pressed renew ip- Then went back into installer and it download and worked(very slowly though)

    Now if you want to install i manually download the bsd subsystem from here http://www.tuaw.com/2007/10/09/iphone-bsd-package-updated/

    Click on BSD SUBSYTEM. Then follow the read me.

    I hope that works for you. I havent tried it yet.
  6. kojirovn

    kojirovn New Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Sometime, installer couldnt connect to the resource package/server so you should try later.
  7. Blackness

    Blackness New Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    worked for me

    Please Register or Log in to view images

    been up all day up till now 5:10
  8. happyman696

    happyman696 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Did the manual way or threw installer.app work?
  9. midiman6

    midiman6 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    i was finally able to do it by changing hotspots. I guess it's just a network issue and some networks/routers cant connect to certain servers? I dont know but it worked fine on my friends network so its all good.

Share This Page