Bosstool?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by iHAX, Aug 5, 2008.

  1. iHAX

    iHAX Banned

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    Does it fully work on 2.0 yet?
  2. jfb392

    jfb392 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    2,512
    Likes Received:
    21
    Device:
    iPod touch
    Why would you need it?
    Cydia symlinks everything for you.
  3. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yeah, i uh have it on 2.0.
  4. RenegadeKrogan

    RenegadeKrogan Banned

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    1,744
    Likes Received:
    0
    Sure does. It works perfectly for me. I only move the fonts though and that frees up a lot of space.
  5. iHAX

    iHAX Banned

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    Thanks i was just wondering dont want to retore my ipod because bosstool didnt work correctly

    yea i had 69m now i have 180m
  6. CurlyCarlos

    CurlyCarlos New Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    What I'm wondering is, can you uninstall BossTool after moving stuff?
  7. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Yes, but why would you care? Just Poof it.
  8. alexzander0

    alexzander0 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Hehe. This thread reminded me that I needed to use bosstool on my 2.0 JB =)

Share This Page