Bosstool 0.35 with 1.1.4 PROBLEMS

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by grmiller, Feb 27, 2008.

  1. grmiller

    grmiller Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 5S
    Has anyone had the same problem? When you use the bosstool in a jailbroken 1.1.4 you can rearrange the Fonts and ringtones but the Applications you can't. I don't know why. If anyone got it to work please post here.

    Thanks
  2. hiflyer

    hiflyer Guest

    I haven't upgraded to 1.1.4 as of yet, but what comes to mind, they may have already moved the apps to the media folder in 1.1.4. How much free space does it show from boss tools?
  3. grmiller

    grmiller Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 5S
    It shows after doing the fonts and ringtones 100mb. But when I goto the SSH and look it doesn't have the folder there in Media. I have used this before and it makes like an shortcuts and stuff like that. But it does do it now.

    Anyone else try it?
  4. Winterboard

    Winterboard Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    2,345
    Likes Received:
    53
    Device:
    iPad 2 (Black)
    yup it doesn't work for anyone don't worry
  5. grmiller

    grmiller Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 5S
    Okay thanks. I think in this update 1.1.4 they fixed something so that we could not copy them to the media. Or something like that. But who knows. Besides that. I have about 30 apps installed and all working 100% and Rental Movies and all from itunes. With Apps and wiggles.

    Thanks again.

    Please Register or Log in to view images

  6. Dukessa

    Dukessa New Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Oh God thats terrible lol

    Ok so how are we supposed to do it now?

    Please Register or Log in to view images


    Cose I have like no space at all left and I NEED to move all the stuff to Media asap.
    Has anyone found any other way or commands that ACTUALLY works with a 1.1.4 jb?
    Thank u
  7. micaheljcaboose

    micaheljcaboose Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    1,855
    Likes Received:
    82
    I have a tutorial for this, let me find it and ill post it here... 1 sec.
    Fonts:
    -SSH into ipod
    -press .. thing until your at top directory
    -Go to /system/library/
    -Copy Fonts folder to your computer
    -Delete Fonts folder
    -Go to /private/var/ directory
    -Copy your Fonts folder into this directory
    -Go back to /system/library/
    -Make a link that is named "Fonts" and make it link to /private/var/Fonts
    -Reboot iPod
    Applications:
    -SSH into ipod
    -press .. thing until your at top directory
    -Copy applications folder to your computer
    -Delete Applications folder
    -Go to /private/var/ directory
    -Copy your Applications folder into this directory
    -Go back to top directory
    -Make a link that is named "Applications" and make it link to /private/var/Applications
    -Reboot iPod
    Ringtones wont clear up any space because ipods dont have ringtones.

    And there you are. If you have any questions, feel free to ask me

    Please Register or Log in to view images

  8. Dukessa

    Dukessa New Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks

    Please Register or Log in to view images


    Im usin CuteFTP and have no idea how to make a folder/link with it....duh

    Please Register or Log in to view images


    I got the whole move to Media partition stuff concept, and actually tried to run some commands thru Term-vt100...when I tried to move to /private/var/ it gave me "cudnt move /bin/" or wotever, and it didnt work.
    So im gonna try to do it with CuteFTP now but I have no idea how to make the links...
    Do you know how to do it?

    Please Register or Log in to view images

  9. micaheljcaboose

    micaheljcaboose Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    1,855
    Likes Received:
    82
    try using winSCP. to make a link you right click->new->link
  10. inflacoarch

    inflacoarch New Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    move fonts, ringtones, then apps worked for me

Share This Page