Boss tools

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by dualcorex, Jan 28, 2008.

  1. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    Someone please upload the boss tools that works with 1.1.3. not just for me but for everyone.
  2. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    try this - this is my BossTools.app folder, which works for me on DEV TEAM JB 1.1.3

    I am making the assumption that when it installs, no other files are adjusted.....as this is only the App folder

    You can but try.

    Attached Files:

  3. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    still doesnt work for me. wallpaer and ringtones work. apps dont. i have like 10mb availible
  4. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Strange - Mine went through first time.

    I got it from the sleeper.net/iphonerepo
  5. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    how much do u have availible
  6. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    From BossTools:

    DISK SPACE:
    21MB Free out of 279MB on/
    572 MB free out of 7440 mb on /var

    Button says : Apps Already Moved.

    Did you uninstall ALL other apps before running Boss Tools, thats what I did...

    I have a complete list of Apps installed from the link in my sig.....
  7. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    im uninstalling everything now


    ya still didnt work

Share This Page