Boot Logos with redsn0w 0.9?

Discussion in 'iPod touch' started by rcfreak339, Jan 30, 2010.

  1. rcfreak339

    rcfreak339 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Ok guys, I'm jailbroken using redsn0w 0.9 running 3.1.2 frimware. I have been trying to change my boot logo for well over a hour now. I have been going into redsn0w picking the "already pwnd" and the "custom boot/recovery logo" and tried to change it. But the program will ALWAYS stop at "Uploading RAMDisk" Iv'e been trying this forever, even a factory restore wouldn't work...any help?
  2. Cursayer

    Cursayer Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    528
    Likes Received:
    19
    Device:
    Nexus 4
    There is no 3.2.1.
  3. rcfreak339

    rcfreak339 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    ^You knew what I meant...anyone else have any help?
  4. Chamilism

    Chamilism New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    You sure it is an 2nd Gen? Look at the back if you see (c) 2008 Apple inc, then it's 2nd Gen. 3rd gen can't get custom boot logos.
  5. dunuck

    dunuck Active Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    mmmm. try in another computer maybe

    restart both your computer and ipod and then try again

    BTW: try the verbose boot is so much better than custom boot logos, it looks really cool when the ipod boots in a a command line like linux
  6. rcfreak339

    rcfreak339 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Iv'e tried EVERYTHING. I even tried the new non-Beta version and got the same thing...Could it be that redsn0w just sucks? Because right now this is getting very frustrating and I'm thinking about just leaving redsn0w, it's only worked right once. It seems like it only happens when I'm trying to add the logo after already being pwnd because it will jailbreak with a Boot Logo just fine.
  7. jev

    jev New Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    It's doing the same thing for me. I'm using my 1st gen instead of my 2nd.
  8. rcfreak339

    rcfreak339 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Bump....Does anybody have ANY help?
  9. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    when did you buy the iPod?

    And you are unable to use the iPod, correct?
  10. rcfreak339

    rcfreak339 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    ^I bought it December 26th 2008, and yes I can still use my iPod. It will get stuck at the "Uploading Jailbreak Data" screen but if I use DFU mode it will boot up just fine.

Share This Page