blackrain stuck on splash screen

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by agent 47, Mar 13, 2010.

  1. agent 47

    agent 47 Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    ok i have a nearly brand new ipod touch running 3.1.2 that I was supposed to jailbreak for a friend, so i used blackrain, i had already done this to a touch before and it worked perfect, now i tried this one and it worked for a few hours than it froze up, and came back on with the "plug touch into itunes" screen. When i plug it into itunes itunes freezes up, and when i try to rejailbreak it, it shows the blackrain splash screen for about 10 minutes and then asks to be plugged into itunes again. Anyone know what might be wrong?
  2. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    you try redsnow?
  3. agent 47

    agent 47 Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    nope, not yet
    link?
  4. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    then go try?
  5. agent 47

    agent 47 Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    link, top results in google are for 3.1.3
  6. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    it still work for 3.1.2
  7. agent 47

    agent 47 Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    the first step is to upgrade to 3.1.3. i can't do that,the touch is displaying a black connect to itunes screen, either way, i would need to upgrade my itunes, and i'm not gonna do that cause the i would null MY jailbreak (i have a touch running JB 2.2.1)
    ------------------double post merged------------------
    so i guess this is another forum classic, help for a few seconds and then just let the guy rot.
    ------------------double post merged------------------
    i can find absolutly no place that has redsnow for 3.1.2, google is flooded with 3.0 and 3.1.3, but nothing for 3.1.2
    ------------------double post merged------------------
    basically when i try to reuse blackrain it just freezes on the splash screen
    update: apparently his volume control stopped working, so he reset it, after which it crashed
    ------------------double post merged------------------
    Ok, it asks for the IPSW for my current firmware, wtf does that mean?

Share This Page