iOS 3.1 Blackra1n Question

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Last_Solaris, Oct 26, 2009.

  1. Last_Solaris

    Last_Solaris New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I just got a personalized(engraved) Ipod touch 32gb will blackra1n work on it?
  2. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Yep, but it will be tethered. Meaning, if you turn your ipod off, to turn it back on, you need to connect it to your computer and run blackra1n again.
  3. JIMIneitor

    JIMIneitor Banned

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
    yup, just as the above post
  4. Last_Solaris

    Last_Solaris New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Ok thanks. Im i supposed to run blackra1n twice? If yes how do i know when to do it coz it got stuck the 1st time i tried.
  5. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
  6. Last_Solaris

    Last_Solaris New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Nope that doesnt work. It gets stuck in Entering recovery and and it shows USB and itunes icon on itouch. Any Help
  7. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Hmm i'm assuming your ipod is connected to your computer when you get that screen.
    Anyways, try closing blackra1n and opening it again and press make it ra1n again

    Please Register or Log in to view images

  8. Last_Solaris

    Last_Solaris New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Yes it is connected. when i try running blackra1n again after it gets stuck it just says waitin for devices... I have to restore everytime...
  9. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Okay well, unplug it, plug it back, get the message that it needs to be restored, run blackra1n, you get a message saying that your ipod was jailbroken right?
  10. _JKK_

    _JKK_ Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    1,366
    Device:
    iPhone 5S
    Are you positive you have the latest version? Release Candidate 2?

    In other words, when did you download it?

Share This Page