blackra1n icon missing - unsync'd ipod?

Discussion in 'iPod touch' started by r4zor, Feb 16, 2010.

  1. r4zor

    r4zor New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Hi guys. A lot of different forums this question could be applied to

    Please Register or Log in to view images



    I've jailbroken my ipt3g 32gb lately without any problems ( except for some other cydia/app related problems

    Please Register or Log in to view images

    ). One of my friends, also, recently bought the same ipod as me - same gen, capacity, same model. He asked me to jailbreak his for him..

    So, I plugged it in, ran blackra1n, and waited.. sure, geohot came up.. yep, it rebooted.. hmm? No blackra1n icon! 3.1.2, if anyone is wondering, exact same as mine.

    I am just thinking, might this be because the ipod is not synced with my computer? That there is no access or something? I haven't found any solution to this from searching and I don't want to restore, losing what (little) he has on his ipod.

    kthx

    Please Register or Log in to view images

  2. kingcoolryan

    kingcoolryan Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad w/ 3G
    what operating system on your pc?
    maybe try different pc
    redownload blackra1n
    use redsn0w
    try different usb port
  3. r4zor

    r4zor New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    vista

    Please Register or Log in to view images


    sorry, only one here

    Please Register or Log in to view images


    redownload + usb port didn't do anything different

    Please Register or Log in to view images



    By all accounts, it goes perfect, except that the blackra1n icon isn't there.
  4. kingcoolryan

    kingcoolryan Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad w/ 3G
    If you want to just use cydia just use redsn0w... Sorry I can't be more help
  5. Gullash

    Gullash Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    u need to setup your idevice in itunes before your jailbreak

Share This Page