BIOS question (Not asking for one, fyi)

Discussion in 'Playstation 1 (PSX) Emulator (psx4iphone)' started by MicroLzyD, Dec 23, 2007.

  1. MicroLzyD

    MicroLzyD New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    i put the bios file
    the SCPH1001 one in the PSX directory

    but, when i run ps emu, it says bios not found
  2. akermar

    akermar New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    permission

    did you set the permissions for the file to 755.
  3. xSNOWCAT

    xSNOWCAT New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    344
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    and its case sensitive so you would STFP it like schph1001 not Schp1001
  4. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    correct!!!!!!!!!!
  5. MicroLzyD

    MicroLzyD New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    the case sensitive thing was it
    thanks
  6. Parker618

    Parker618 Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    603
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5S
    wow you post so much usless stuff to get your post count up i mean....com on dude

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  7. kapop

    kapop New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    220
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    i dont have a bios and my games run fine on psx4all whys that
  8. blajeans

    blajeans New Member

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    i thought i was the only one noticing that..
  9. Joseph

    Joseph Retired Moderator

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    51
    I Agree...

Share This Page