arm7_go in boothelper turns white screen off! HELP

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by pogoyoyo, Feb 1, 2009.

  1. pogoyoyo

    pogoyoyo Member

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    462
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    my ipod goes into dfu mode ok, then i unplug and replug and i get a white screen, now right after that i press enter and it tells me to do arm7_go, so i do it, and my ipod's white screen turns off and i get a bubble on the computer saying " usb device not recognized " ... then continue and do arm7_stop, then ctrl+c, n, and then it says iphone not found!
    please help me with this! if anyone had a similar problem and fixed it please tell me what you did!
    BTW i cant restore with itunes so if i cant get this working then im screwed lol
  2. neetan

    neetan Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (White)
    i have the same problem
  3. arthurlol

    arthurlol New Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    with another device that i have tested happened the same thing.
    and now my PC isn't recognizing the iPod Touch, sometimes i repeat the First step of the boot and my PC detects it, but when I open iTunes to restore to a Original Firmware i receive a error

    Please Register or Log in to view images

  4. jasonage

    jasonage New Member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Same problem, boosting up thread.

Share This Page