iOS 4.0 App store wifi issue in 4.0 beta2

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by yashrg, Apr 23, 2010.

  1. yashrg

    yashrg Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Hey guys, I have been experiencing this issue with the ipod touch 2nd generation runnin OS4 beta2. when I try to update the applications from the app store, I get told that I need to connect to a wifi and try again, even though I am already connected to a wifi and the internet! Has anyone else experienced this?
  2. Dark_Rising_101

    Dark_Rising_101 Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I have, I think it may be a common problem. But atleast we know we aren't the only ones. Hope it gets fixed asap.
  3. leadergo

    leadergo Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    2,384
    Likes Received:
    6
    I have the same problem too.
  4. Flea

    Flea New Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Same issue here, was just gonna post this.
  5. Tkf1

    Tkf1 Community Development Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    17,397
    Likes Received:
    2,488
    Device:
    iPad mini
    Download it through iTunes on your computer and sync them over.
  6. _JKK_

    _JKK_ Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    1,366
    Device:
    iPhone 5S
    I have the same issues; I've found that there are two ways to fix it: (1.) download via iTunes on the computer, and sync from there, or (2.) delete the app that has an update, and re-download it through the App Store.

    The second way can be done directly on the device. The first requires a computer.

    But yeah, I'm thinking this is a widespread bug.
  7. Flea

    Flea New Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    You don't even have to delete the app. When you click download, it just updates it, it doesn't install two.
  8. ipodtouch123

    ipodtouch123 Member

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    but it says "installed" where there should be the download button...... and through "update", u get the wifi issue....(?)
  9. Flea

    Flea New Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Thats odd, for me when I search the app it says "buy now"/"free" and I click it and download it and it acts as if it's updating.
    When I look at my apps that dont need updates it says installed, but those that do llow me to download them.
    It's an odd bug.

Share This Page