App loading issue

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Wiredbomb0, Feb 27, 2010.

  1. Wiredbomb0

    Wiredbomb0 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Hey there people! I've just been having a issue with my jailbrooen 3g iPod touch. For some reason, everytime I respring, any application I try and load, won't load. The icon will go dark like it's been pressed but nothing happens. I've managed to track it down to when I have a passcode lock; if I don't have one then I don't have any issues.

    I can simply lock my touch and then unlock it again to fix, so I'm guessing the device still thinks it's locked... Does anyone know what's up?

    I had recently update kirikae and installed supreme preferences 3.0, and I removed supreme preferences 3.0. Could they have conflicted with something?

    Sorry if this was in the wrong forum and thanks in advance!
  2. Code Name_Raven

    Code Name_Raven Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    965
    Likes Received:
    7
    Device:
    4G iPod touch
    Supreme preferences causes this when you turn on respring + no lock i believe. Happened to me a long time ago. I would reinstall SP and then turn that off and see if the problem persists.
  3. Wiredbomb0

    Wiredbomb0 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I've tried to reinstall the application, but for some reason it's not even showing up on the springboard: I've resprung and turned it on and off again, yet it doesn't work. Any ideas?
  4. Code Name_Raven

    Code Name_Raven Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    965
    Likes Received:
    7
    Device:
    4G iPod touch
    Is it checked in winterboard?
  5. Wiredbomb0

    Wiredbomb0 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    haha, ahh I feel so stupid >_>

    I looked and I saw the 'Respring + Lock' is turned off and I switched it on and it worked! Thanks!
  6. Code Name_Raven

    Code Name_Raven Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    965
    Likes Received:
    7
    Device:
    4G iPod touch

Share This Page