APOLLO: Unable to connect (Tried the Usual Fix with Host File)

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by kappatango, Jan 27, 2008.

  1. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Hi,

    I have installed Apollo on my 1.1.3 JB and am unable to connect to my hotmail account - it was working fine on 1.1.2 JB.

    I have replaced the hostfile with the updated ip addresses, but it still wont work.

    Any ideas?
  2. Aeroguy710

    Aeroguy710 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    cant get the maps app to work when i open it it just closes it and goes back to spring board any sugg.???
  3. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    WTF has that got to do with my apollo problem? lol.
  4. Aduumzor

    Aduumzor New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    589
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    Possibly, a corrupt file was installed on it.
    Try uninstalling Apollo FIRST then deletie the remaining files in the Apollo Folder in Applications via SSH.
    Then reinstall and re-update the hosts file.
  5. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    tried that, but I will give it anothr shot, to be sure.

    Will update....
  6. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Update: Nope, when I uninstall the whole folder in applications is removed.

    I have checked root\library and root\media via SSH and no trace of Apollo is left. Weird though. When I reinstall, it knew the account setting..... so where is the last config file I have missed?
  7. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    OK, update 2, lol.

    I have ping'd the host names in the NEW FILE and it looks like the IP's have changed again:

    OLD:

    64.12.161.185 login.oscar.aol.com
    65.54.239.210 messenger.hotmail.com
    65.54.179.216 nexus.passport.com
    65.54.183.203 login.live.com



    NEW:

    64.12.161.185 login.oscar.aol.com
    65.54.179.216 nexus.passport.com
    65.54.183.203 login.live.com
    65.54.239.140 messenger.hotmail.com
    65.54.239.141 gateway.messenger.hotmail.com
    65.54.183.193 loginnet.passport.com

    So, what type of File do I ahve to save it as to test......
  8. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    erm, bump.
  9. Aduumzor

    Aduumzor New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    589
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    Can you give me a more deeper explanation on what is not working?
    Does a message pop up saying something?
    Does it all return to Springboard?
  10. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Sorry, it says in the thread title.....

    I get "Notification: Unable to Connect to server", stays in the App, just wont connect.

    The message appears immediately.

Share This Page