Apollo IM crashes on log-n

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Van Helsing, Nov 30, 2007.

  1. Van Helsing

    Van Helsing New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Apollo IM crashes on log-in

    Is anyone else having this problem?

    I have all of my accounts added (which are personal domain sites, so not gmail, msn or hotmail).

    I can click log-in when not connected to a wireless network, and the app will not crash. It will just tell me i'm not connected.

    However when I am connected and try to log-in in exactly the same process, i see the buddy list for a split second before the app crashes and sends me back to the home screen.

    I have re-installed Apollo and have the BSD-Subsystem installed.

    Any help?
  2. Van Helsing

    Van Helsing New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I've reinstalled it yet again, and I've SFTP'd into the iPod, and can't find any preferences files to completely wipe Apollo off.

    The reason i searched for prefs was because it remembered all of my accounts from the last time i had it installed..
  3. RoundysSince

    RoundysSince New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    try using yahoo or gmail address as the log-in. if that works, then it's likely an issue with your personal domain email address.

    the preferences are in ~/Library/Preferences

    the pref files are labeled as: Apollo_yourlogin.plist
  4. bairen

    bairen New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    i'm also having this problem with apollo
    i used to be able to log in to my 2 accounts

    but recently neither of them works...
    apollo will just kick me back to home screen.
  5. Van Helsing

    Van Helsing New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Hi, thanks for your reply,

    but the preference file was not found in that location. Within ~/Library/Preferences is one file called com.apple.audio.DeviceSettings.plist


    I did manage to get Apollo working with one account once, although no idea how. But it crashed once i tried to go back and log-in my other accounts.

    However it hasn't done this since.

    Thanks for the help,
  6. matzel

    matzel New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Just try /private/var/root/libary/preferences .
    This worked for me
  7. Van Helsing

    Van Helsing New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I've trashed the preferences, uninstalled and reinstalled.

    But still it crashes.


    What do I do now??
  8. iPoT

    iPoT New Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    I have the same problem too. It used to work for me, then I restored my ipod and it has stopped working.

    If it helps im still on 1.1.1
  9. Van Helsing

    Van Helsing New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Still no luck with getting it to work...
  10. jcdarock

    jcdarock New Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i have the same problem too!!!

Share This Page