anyone know why my capacity changed

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by therobinsonator, Jul 10, 2008.

  1. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    from 7.27 jb 1.1.4
    7.08 2.0?
    ahhh
  2. Winterboard

    Winterboard Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    2,345
    Likes Received:
    53
    Device:
    iPad 2 (Black)
    ???? What??

    Edit: ah I got it. Well I think bigger irmware and some extra space for app files or something. Or extensions.


    Other cool idea: apple wants to be sure to have space for updates without altering the space of the apps.
  3. Brandon639

    Brandon639 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    341
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    More space needed for the OS.
  4. Auburnfan190

    Auburnfan190 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    because beta 2.0 takes up more space than 1.1.4
  5. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    ok thanks
    a lot

Share This Page