anyone having this problem with installer

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by halyoder, Aug 31, 2008.

  1. halyoder

    halyoder New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ok i downloaded spoof about two weeks ago. today i was cleaning up my ipod and wanted to delete it and i went to installer and it was not in the installed apps??? anyone know why this happened??? and how to get rid of it i all so noticed that some other apps were missing from installer too? but they are all still working fine for me and i also notice that i could download them again cause they are in the categories. why did this happen??? do you guys think i should download them again then uninstall. o im o 2.0
  2. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    what beta are you on?
  3. halyoder

    halyoder New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
  4. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    humm, i think you are the only one, becuase for me, Installer beta 6 is pretty good. are you sure that you didn't installl some of it in Cyida.
  5. halyoder

    halyoder New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i have both cyida and installer but the only thing i installed on cyida was quake.
  6. jack.misner@virgin.net

    jack.misner@virgin.net New Member

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    just use cydia to install everything. it is much more stable and uninstalls work.
  7. halyoder

    halyoder New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    im starting to notice that now lol
  8. quietkillah

    quietkillah New Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    you'll have to SSH and remove poof..

Share This Page