Annoying Cydia Problem

Discussion in 'iPod touch' started by timishu, Jun 7, 2009.

  1. timishu

    timishu New Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Well, recently I Jailbroke my iPod Touch 2nd Gen, and everything seems to be installing fine, up until now. I got a few things, Winterboard, Categories, QuickGold, a few themes and fonts, but so far, I have had no luck installing any emulators.

    I tried to install gameboy4iphone, gpSPhone, snes4iphone, genesis4iphone, but so far, none of them have installed.

    Although Cydia says the installation is complete, I return to my Springboard pages to find nothing new installed. Am I doing Something wrong? This never happened on my original 1st Gen, so am I skipping a step? Thanks to anyone who can help.
  2. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    do you have BossPrefs installed. I while back i had a prolem of Bossprefs auto hiding my apps. Also, check they having been hidden, are in folders, or try reinstalling them/
  3. Sitruss

    Sitruss New Member

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Did you try a respring?
  4. Waffle2jazz

    Waffle2jazz Member

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    804
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    mobile finder should be able to locate the files if they really did fully download. if that fails, respring and if that fails, reboot
  5. timishu

    timishu New Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for the suggestions.....but none of them work. I actually just went ahead and did a restore, and then did the Jailbreak process again. Probably unnecessary but, everything seems to be running smoother.

Share This Page