Am i doing something wrong ?

Discussion in 'Playstation 1 (PSX) Emulator (psx4iphone)' started by nohfournoh, Jan 26, 2008.

  1. nohfournoh

    nohfournoh New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    PLEASE HELP..

    so i downloaded part 1 and 2 of Medievil -ISO
    and then extracted them using winrar.
    put medievil under PSX (roms section)
    found Bios scph1001.bin, and placed that in psx4all.app

    So i thought everything was cool - went to start the game , and it keeps crashing to the home screen!

    IM GETTING SO FRUTERATED WITH PSX4ALL! HOW DOES ANYONE EVER PLAY GAMES ON THIS ? NO GAMES EVER WORK!

    !! PLEASE TELL ME IF IM DOING ANYTHING WRONG, IN TRYING TO SET UP GAMES!!

    Thank You....
  2. nohfournoh

    nohfournoh New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    is everyone asleep in theese forums ??????

    i could really use some advice about using psx.
  3. adidas6161

    adidas6161 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    exact same problem dude, with all my roms.. i have tried many different bios files and still crashes within 30 seconds of starting game anyone have a answer
  4. mitch..

    mitch.. New Member

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    same thing happinds to me
  5. mrgas2004

    mrgas2004 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    811
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    did u set the permissions to 755?

Share This Page