Always in Recovery Mode, iBrickr puts it back in.

Discussion in 'iPod touch' started by gaph2000, Apr 26, 2008.

  1. gaph2000

    gaph2000 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    I'm running 1.1.3. This started after uninstalling HWPen (Or whatever the handwriting app is called). It told me to restart the iPod, but before I did that I went to go Install MobileRSS. When I hit the home button, the normal spinning wheel appeared. But it never went to the "Slide to Unlock" Screen.

    I held the Power Button for a while, but it didn't do anything. So I Put it into Recovery. I have had to do this many times, before, and I always Booted it with iBrickr. So I hit boot, and I get the Red Screen (A good thing) But unlike before, it takes about 10 min. before it reboots.

    So I get the Apple logo, then the screen flashes white, And the logo appears again. I wait, and it goes into Recovery mode again. No matter how many times I do it, it always ends up in recovery. Help Please!

    BTW: iTunes DOES reckognize it.

    EDIT: I can kind of get it into DFU Mode, but when I let go of the Power button, It goes into the mode, but the iPod is off.
  2. samot

    samot New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i've been getting help at this thread
    http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=57885&highlight=HWPen

    but i wanted to post here cause it seems like the help forum is a better place..


    this is my post from the other thread

    I installed this from installer so i didn't get a chance to read the backup warnings :/

    Anyway, i forced recovery and used ibricker to put the springboard file back in, but now everytime i slide to unlock, it loads the "desktop" then does the spinning wheel after a few seconds and goes back to slide to unlock. Also every few seconds on the slide to unlock screen it does the wheel too.

    I can still brickr into it but i don't knwo whats wrong. Also, i don't know if it matters, but i had a pw lock on it before i had to recover and now its not there. please help

    edit: using 1.1.2, replaced file with the one from http://www.ifans.com/forums/...4&d=1209037983
  3. samot

    samot New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    maybe my problem is i need 1.1.2 version of that plist file, i think i was running firmware 1.1.2, anyone have that file?

Share This Page