Add/Delete Webclips Crashes Springboard

Discussion in 'iPod touch' started by yanjchan, Apr 3, 2009.

  1. yanjchan

    yanjchan New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi!
    I'm new to these forums, and couldn't find any help on this topic.
    I searched on Google and on this forum's search, but maybe I searched with the wrong terms.
    Please help!

    Description of Problem:
    Everytime I try to add or delete a webclip from safari or on springboard, it crashes and goes into safe mode. Speaking of which, I

    Jailbroke my iPod.

    It works fine in Safe Mode.

    Thanks!
  2. iPod Touch™

    iPod Touch™ Banned

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    986
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Yep heres what to do, if you want to delte blank apps then put your ipod into safe mode via SBSettings and then it will let you delete them, I had this problem but figured it out

    Please Register or Log in to view images

  3. yanjchan

    yanjchan New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    You don't understand, it's not a blank app!
    Whenever I add or deleteWebClips within Safari it crashes.
    Clicking on the little plus button then clicking "add to home screen" is what I'm describing.
    Anyone have a cure? This is like an annoying little pet peeve.
  4. anthonyfry256

    anthonyfry256 Banned

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Same for me tho i don't mind tho... i just respring back into normal mode
  5. jlgm25

    jlgm25 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    3,302
    Likes Received:
    28
    Device:
    4G iPod touch
    oh, you mean adding those stuff crashes your springboard?
  6. yanjchan

    yanjchan New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yup. It's no biggie, but it'd be nice if I could add them, possibly from an external app?
  7. hac13

    hac13 New Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    The bug that you have described can occur because you have the package QuickGold installed. The reason why you can add web clips in Safe Mode is that QuickGold is disabled during Safe Mode.

    There is an official bug report here: http://code.google.com/p/zataangstuff/issues/detail?id=83
  8. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    so its quickgolds fault? does anyone know why quickgold affects it?

Share This Page