Ad banner blocks search forum dropdown box

Discussion in 'Site feedback, suggestions, and discussions' started by inatightspot, Feb 27, 2008.

  1. inatightspot

    inatightspot New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    It's my fault, right? Then how do I fix it?
    We all know why nobody else has complained. Nobody else uses it.
  2. bgizzle

    bgizzle Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    543
    Device:
    iPhone 6

    Attached Files:

  3. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    94
    Device:
    iPod touch
    I use it, it's only blocked by the banner when I am using my ipod to browse the site though.

    Possibly a difference between firefox and safari rendering?

    EDIT: Same goes for the 'quick links' bar.
  4. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Nothings blocking it on mine.
  5. inatightspot

    inatightspot New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    yes, ipod only. landscape and portrait. JB 112 here.
  6. papachango

    papachango New Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    yep, same here ... ipod only

    And, can I add, SOOOO ironic on an IPOD TOUCH forum that PREACHES SEARCH!!!!

    Please could you have a look at it ... the best way i've found to search here is by "thread title only" which is blocked by the banner when browsing on the touch.

    That made my day, sir.

Share This Page