3.1.2 UI Images Not Working

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by jasonc23, Oct 13, 2009.

  1. jasonc23

    jasonc23 Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Device:
    5G iPod touch
    After my recent jailbreak on my ipt3 UI Image parts of themes aren't working (The part that makes abeo icons smaller and Alit icons have a mask over them). They only work on updated or newly installed icons. Anybody know how to fix this and apply this mask to all the icons?
    ------------------double post merged------------------
    Oh, its okay. I deleted the contents of the icon cache folders and resprung and it all works
  2. steveleepete

    steveleepete New Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    hey i am having the same problem on 3.1.2 with the abeo icons applying to mask. where did you find the cache contents folder for the icon images?
  3. jasonc23

    jasonc23 Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Device:
    5G iPod touch
    /private/var/mobile/Library/Caches

    I deleted the contents of "SpringBoardIconCache" and "SpringBoardIconCache-small"
  4. steveleepete

    steveleepete New Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    awesome...worked great. you wouldnt happen to know whats causing the recent 'carrier logo' disappearance in the status bar on newer firmwares (3.1, 3.1.2) would you?
  5. jasonc23

    jasonc23 Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Device:
    5G iPod touch
    No, I'm on my iPod Touch right now. I have my old iPhone somewhere so i might have a look

Share This Page