2 iPod Touches - 2 Sets of Apps??

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by GlenMcg, Jan 18, 2008.

  1. GlenMcg

    GlenMcg New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    if i have 2 iPod touches remembered on my computer do i need to buy the apps twice? or will one set of apps serve both ipods?
  2. letranger

    letranger New Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    yep

    its possible to upgrade up to 5 ipod touches
  3. GlenMcg

    GlenMcg New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    not all bad then but still rather have JB 1.1.2 but wenever i downgarde my ipod to 1.1.1 to go to jailbreakme.com and then install okto prep my safari decides not to work so i guess 1.1.3 with apps is as good as it gets for me lol

    Please Register or Log in to view images

  4. what0080

    what0080 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Can you do this on 1 purchase, or will you have to purchase it multiple times?
  5. rokrboy

    rokrboy Retired Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    29
    Device:
    iPod touch
    what are you talking about?? Jailbreakme.com works fine. 1.1.3 sucks and is a total rip off. Why would you pay $20 for something that you can get for free. Jailbreak one and put 1.1.3 on the other (use the free way to get the apps).
  6. GlenMcg

    GlenMcg New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    no its just my safari that doesnt work in 1.1.1 not jailbreakme.com but nvm
  7. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Have you tried the DNS fix (setting DNS to the same thing as Router under your network's settings)?

Share This Page