2.0 for iPod allows to take screenshot !!

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by Oracle 44, Jun 22, 2008.

  1. Oracle 44

    Oracle 44 New Member

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Ok guys I just upgraded to firmware 2.0 and I pressed the home and the top button and it took a screen shot this was not there on 1.1.x series or was it I think so. I have heard about iPhone and taking screenshots but iPod . It was new sounded new to me so I thaught I should share. Press Home and the standby button to take a screenshot on 2.0.
  2. ZhiZhi778

    ZhiZhi778 Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    936
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    hm...that sounds very interesting, which beta are you on?
  3. Oracle 44

    Oracle 44 New Member

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    This version 2.0_5A240d and funny thing is I got this from [PIRACY.mu] not *******s . But [PIRACY.mu] is still alive apple didnt say anything. Note I didn't gave you any link ...
  4. ZhiZhi778

    ZhiZhi778 Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    936
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yes of course you didn't but I've got this already^^ also from [PIRACY.mu]

    Please Register or Log in to view images


    I'm now gonna give that a try^^
  5. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    This is known information. Please search before you create a thread.
  6. Shadowriver

    Shadowriver Active Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    1,467
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    iPod touch and iPhone got the same OS but with different kernel-profile and with non-iPhone app set ;] so if there something for iPhone it will be in iPod touch ;p

Share This Page