1.5.0 gsPhone ;)

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by carigo, Mar 24, 2008.

  1. carigo

    carigo New Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I just rescently downloaded gsPhone 1.5.0 lol it give me the option to update to 1.1.2 its retarded but thats now what im here to talk about.

    I open the software and it pops up like normal. I just have one game at the moment and its yugioh so I used Total Commander to usd it to my ipod because I don't have a wifi connection to use cute ftp. Anyone when I open the game it come up with the D pad, A and B buttons but there a blurry words on the top that make out to be, Sorry but ipSP require as a gameboy advance.. then i stat tapping on the screen and it changes to "you have a incorrect BIOS image .... and other stuff i can't see.

    I'd give you a picture of it but the wording is too small and come even blurrier on my camera..

    Any ideas? tip? references?

    =]
  2. Edward4466ed

    Edward4466ed New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    You need a correct gba_bios... many are fake or corrupted... if you send my your email by PMing me, i could send you the correct gba_bios i used in my iPod (fully working)
  3. carigo

    carigo New Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    lol yeah about that I never found out where to put the bios file in anyways all these tutorial are mainly cute fpt or winscp which all need wifi and well im a non wifi user x.X

    Need more help then others

    Please Register or Log in to view images

  4. Sickly_slick

    Sickly_slick New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    789
    Likes Received:
    10
    use iPhone PC suite if you cannot SSH into your iPod
    google it and download
    google "gba_bios.bin" and download it
    access your ipod via iPhone PC Suite, navigate to /applications/gpsPhone.app
    drag and drop gba_bios.bin to that folder
    chmod the file to 777 using iPhone PC Suite (right click, click last option, type in 777 in the text field)

    you're done
  5. carigo

    carigo New Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    great now i have to go download source i.unlock.no
  6. meloyo

    meloyo Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    14
    or u can just go into installer and download it from there...thats wat i did...o yea u dont have a wifi but wherever there is a wifi just do it there
  7. Sickly_slick

    Sickly_slick New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    789
    Likes Received:
    10
    there is nothing you can use (to my knowledge) to access your files without installing a patch/SSH
    iphone pc suite needs the ibrickr patch, so does ibrickr
    total commander and iphonebrowser needs the AFC2 patch
    and SSH needs wifi
  8. carigo

    carigo New Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    ok i got that ibrikr and loaded it up, after restarting my ipod i went to find and appl/gsPhone so i placed the bios file into that folder. Restarted my ipod and went i went to gsPhone the same thing happened. saying error message abou bios image.
  9. Sickly_slick

    Sickly_slick New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    789
    Likes Received:
    10
    you forgot chmod the gba_bios.bin to 775
    do that and you're good to go =)
  10. Caprica

    Caprica New Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3G (White)
    I just got that problem too, did you figure out how to fix it yet?

Share This Page