1.1.4 Installer Problems

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by Redshift, Mar 20, 2008.

  1. Redshift

    Redshift New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    770
    Likes Received:
    28
    I've recently upgraded to a 1.1.4 jailbroken via ZiPhone 2.6.

    I installed all the apps I needed through installer, and then a day or so later installer started getting tweaky.

    Every single time I try to install or uninstall ANYTHING I get "Error Main script execution failed!".

    It won't even let me reinstall Installer. I've tried rebooting, clearing queue ect, but it's still acting up.

    Any ideas?
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Do you have term-vt100 installed?
  3. Redshift

    Redshift New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    770
    Likes Received:
    28
    Yes I do.
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    you can use winscp to if you can connect but try to enter the following command:

    chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer
    1 person likes this.
  5. Redshift

    Redshift New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    770
    Likes Received:
    28
    Thank you! Worked like a charm. Just the fix I was looking for.

    +rep
  6. devhace

    devhace New Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hey I'm having the same problem but when I reset the permission it just switches back. Every time, no matter what.

Share This Page