1.1.3 google maps

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by edge0, Jan 25, 2008.

  1. edge0

    edge0 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    well i used the plist method of adding the apps to my ipod... however, in maps, when i press the location button, it says cannot determine you location... and im connected to wifi.. does this happen to u?
  2. commanderbdokey

    commanderbdokey New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    wait a minute which plist method are u talking about?
  3. edge0

    edge0 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    the one where ur ipod thinks its an iphone
  4. commanderbdokey

    commanderbdokey New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    i did that method but i didnt get the iphone apps =(. what did u rename on the plist? i rename n45ap.plist to oldipod.plist. u?
  5. lonzy12

    lonzy12 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Also there's a network in place so in high coverage areas you can locate yourself but if you live in the middle of nowhere (guilty) then you can't
  6. edge0

    edge0 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    n45ap.plist.pld

    but this shouldnt matter... as long as the other plist is named n45ap.plist
  7. commanderbdokey

    commanderbdokey New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    so then why didnt i get the iphone apps? (besides phone and sms)
  8. edge0

    edge0 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    go to touchpodium.com or something like that and its the 4/5 post their.. u have to installl bsd subsystem and open ssh
  9. commanderbdokey

    commanderbdokey New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    still doesnt solve anything
  10. edge0

    edge0 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    r u sure ur doing it rite?

Share This Page