1.1.2 jailbreaking HELP!!!

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Jailbreak' started by lucone83, Jan 30, 2008.

  1. lucone83

    lucone83 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Everything started from not beeing able to play the songs that I purchased from the ITMS.
    ( jb 1.1.3 with ijailbreak)

    So I read all the possible solution and I arrived to the conclusion that I have to jailbreak with the Dev Team Jailbreak process. So----Jailbreak 1.1.2. ok..

    Bring back to 1.1.1 ... you know guys..So I install Oktoprep but when I start the process for jailbreaking the program says that there is no Oktoprep...YOu can say...you need 7.5 Itunes...I have! You have to press home buttom when I bring back to 1.1.1...I have!!

    What can I do now?!?!?!

    Please Register or Log in to view images



    Thank you very much

    Luca
  2. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    The Only method that worked for me when I had this problem was this : http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=6422334&#6422334

    Hope it helps, but you may have already tried it....
  3. biggymac609

    biggymac609 Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    288
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5S
    i dont understnad your problem
  4. lucone83

    lucone83 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Cannot jailbrake 1.1.2 for jailbreaking then 1.1.3 with Dev Team method
  5. lucone83

    lucone83 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    When I jailbreak 1.1.1 I install OktoPrep but when I try to jailbreak 1.1.2 it says thay OktoPrep isn't Installed...Really I need Help!!!!
  6. melefire

    melefire New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Same thing happened to me. And i was on itunes 7.5, but i downgraded even further back to 7.4.2, and the problem was gone
  7. lucone83

    lucone83 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    No..Nothing is happening. Is like in all the ways is erasing the OktoPrep!!!I think that I jailbroke in 1.1.1 10000 times!!!

Share This Page