1.1.1 (installer wont show tweaks 1.1.1 any more)

Discussion in 'iPod touch 1.1.x Jailbreak' started by Wulffez, Nov 22, 2007.

  1. Wulffez

    Wulffez New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Heya, Since I had problems with apache, that I couldnt connect through my PC to my Ipod Touch then ive did a downgrade from 1.1.2 -> 1.1.1 again ... So then Ive installed installer, came to "uninstall" some thing and then tweaks for 1.1.1 wont show up any more :'( .. either for 1.1.12 !!! Help!!
  2. Wulffez

    Wulffez New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I only got a few softwares aswell on it left :'( Help me !! ive tryed to upgrade and downgrade again but still.. wont work!!!! Did I brick the jailbreak

    Please Register or Log in to view images

    ?!
  3. dagored

    dagored Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    Did you load Community services in Installer?
  4. Will4042

    Will4042 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    126
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    that would be the leading cause of missing entries
  5. aikos

    aikos New Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    how do you make sure it is loaded on there?
    Or how do you do it at that?
    I can't find any good apps at allll.
  6. ElMafu69

    ElMafu69 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    once you jailbreak 1.1.1 go to installer --> resources. There install community resources... your resources will refresh. After that go to Tweaks 1.1.1 then Oktoprep.
  7. redbird2218

    redbird2218 New Member

    Joined:
    Apr 10, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    you dont have to worry about the tweaks 1.1.1. They have updated the installer so the ockto prep is already installed.

Share This Page